четвъртък, 4 декември 2014 г.

ЗА ЦИОНИЗМА - АНОНИМОУС - ФБ - 04.12.2014.

ПРОТОКОЛИ ОТ СЪБРАНИЯТА НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ

Тези ционистки бележки промениха живота на много хора, промениха начина им да виждат света. Това е първа стъпка за всеки, който иска да си отвори очите, да се пробуди и да стои буден в реалния свят.
anonymous1
Тези Протоколи документират изказванията на водачите на ционизма пред много тесен кръг от съмишленици. Те откриват плановете за действие на ционистите, разработени от векове, и редактирани от самите старейшини. Отвреме-навреме в течение на столетия някои от тайните на старейшините са били разкривани и публикувани, но това не е попречило за осъществяването на плановете им.
anonymous_natasha
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 1
Истината за лъжите, обясняващи могъществото на властта. Свободата като идея. Либерализъм. Златото. Вярата. Самоуправлението. Деспотизъм на капитала. Вътрешният враг. Тълпата. Анархията. Политиците срещу морала. Правото на силния. Непобедимостта на еврейско-масонската власт. Целта оправдава средствата. Тълпата – един сляп човек. Най-задоволителната форма на управление – деспотизъм. Алкохол. Класицизъм. Корупция. Принцип и господство на еврейско-масонското управление. Терор. „Свобода, равенство, братство“. Принцип на династична власт. Унищожаване на привилегиите на гоите и на аристокрацията им. Новата – нашата аристокрация. Психологично изчисление. Власт за премахване на представителите на народа.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 2
Икономически войни – основата на еврейското надмощие. Глава на управлението и тайни съветници. Успехи на разрушителните учения. Приспособимост в политиката. Ролята, играна от пресата. Цената на златото и стойността на еврейската жертва.
  •  ПРОТОКОЛ НОМЕР 3
Символичната змия и нейното значение. Нестабилността на конституционните везни. Терор в дворците. Власт и амбиция. Парламенти, дърдорковци, памфлети. Злоупотреба с властта. Икономическо заробване. Народни права. Монополистичната система и аристокрацията. Армията на масоните-евреи. Намаляването на гоя. Глад и правата на капитала. Тълпата и коронацията на „Суверенния владетел на целия свят.“ Фундаменталното правило в програмата на бъдещите масонски национални училища. Тайната на науката за структурата на обществото. Световна икономическа криза. Сигурност на нашите. Деспотизъм, на масонството – царството на разума. Масонството и Великата френска революция. Царят – деспот от кръвта на Цион. Причини за непобедимостта на масонството. Ролята на секретните масонски агенти. Свободата.
Nahum_Sokolow_with_the_participants_of_the_first_World_Zionist_Congress_at_Heschel_Farbstein's_house_in_Jerusalem_1938_I
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 4
Етапите (фазите) на една република. Нееврейски масонства. Свобода и вяра. Международно индустриално съревнование. Ролята на спекулата. Култ към златото.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 5
Създаване на силно централизирано управление. Начини за превземане на властта от масоните. Причини и стимулиране на невъзможността за разбирателство между държавите. Преодолените етапи от Предопределението на евреите. Златото – двигател на държавната машина. Значение на критицизма. „Показни“ институции. Как да се получи влияние върху общественото мнение. Значение на личната инициатива. Свръхуправление.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 6
Монополи – от тях зависи бъдещето на гоя. Изземането на земята от ръцете на аристокрацията. Търговия, индустрия и спекулация. Разкош – лукс. Повдигане на заплатите и увеличаване на цените на стоките от първа необходимост. Анархия и пиянство.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 7
Засилване на въоръжаването. Провокиране на вълнения, разногласия и враждебност навсякъде по света. Тайната и секретността водят към успех в политиката. Преса и обществено мнение. Оръдията на Америка, Китай и Япония.
155964_378871738867716_2104709598_n
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 8
Специални училища и свръхвъзпитателен тренинг. Икономисти и милионери. На кого да се доверят отговорни постове в управлението.
  •  ПРОТОКОЛ НОМЕР 9
Прилагане на масонските принципи по отношение на превъзпитанието на хората. Масонската парола. Значението на антисемитизма. Диктатурата на масонството. Терорът. Кои са слугите на масонството. Значение на проницателността и слепите сили на държавите на гоя. Общуване на управляващия с тълпата. Патент на либерализма. Завземане на образованието, просветата и квалификацията, фалшиви теории. Тълкуване па законите. „Подземията.“
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 10
Външната форма на политиката. Геният на мошеничеството. Какво обещава един масонски преврат. Избирателното право в света. Самомнителността. Лидери на масонството. Учреждения и техните функции. Отровата на либерализма. Конституцията – училище за партийни раздори. Епоха на републиките. Президентите-марионетки на масонството. Отговорностите на президента. Ролята на Парламента и Президента. Масонството – законодателна сила. Нов републикански ред. Преход към масонски деспотизъм. Моментът за прокламация на Господаря на целия свят.
EncJud_zionist-organization-bd16-kol-1097-18ter-rassistischer-zionistenkongress-Prag-1933
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 11
Програма за Нова конституция. Някои детайли от планираната революция. Гоите – стадо овце. Тайното масонство и неговото шоу – ложите.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 12
Масонското тълкуване на понятието „свобода“. Бъдещето на пресата в царството на масоните. Контрол на пресата. Кореспондентски агенции. Какво е прогрес според масонството. Масонската солидарност в пресата днес. Безпогрешност на Новия режим.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 13
Необходимостта от насъщния хляб. Въпроси на политиката. Въпроси на индустрията. Развлечения. Народни дворци. „Истината е една. „Великите проблеми.
398256_380551128699777_1745795655_n
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 14
Религията на бъдещето. Бъдещи условия на крепостничество. Недостъпното до знанията, засягащи религията на бъдещето. Порнография и печатни произведения на бъдещето.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 15
Един ден – революция в целия свят. Екзекуции. Бъдеща участ на гоите-масони. Мистицизъм на властта. Размножаване на масонските ложи. Централно управително тяло на масонските старейшини. „Азевските тактики.“ Масонството като водач на всички тайни организации. Колективизъм. Жертви. Екзекуции на масони. Падане на престижа на законите и властта. Нашето място като избран народ. Краткост и яснота на законите в бъдещото царство. Подчинение на заповедите. Мерки срещу злоупотреби с властта. Строгост и неумолимост на наказанията. Ограничаване на възрастта на съдиите. Либерализъм на съдиите и властите. Парите на целия свят. Абсолютизъм на масонството. Право на апелиране. Патриархално „външно представяне“ на силата на бъдещите управници. Възвеличаване на Управителя. Правото на силния – единственото право. Царят на Израел – Патриарх на целия свят.
searchresult_watermark.php
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 16
Кастриране на университетите. Заместване на класицизма в училище. Проповядване на властта и авторитета на водачите в училищата. Премахване на свободното преподаване. Нови теории. Независимост на мисълта. Преподаване чрез предметно изучаване.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 17
Застъпничество. Въздействие на духовенството върху гоя. Свобода на съзнанието. Папски двор. Царят на евреите като патриарх-папа. Как да се борим срещу съществуващата църква. Функции на съвременната преса. Организиране на полицията. Доброволна полиция, Шпионството – подобие на Кабала (окултна доктрина). Злоупотреби с властта.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 18
Мерки срещу тайната съпротива. Разузнаване и противодействие срещу конспирации във вътрешността. „Открити мерки” за тайна отбрана – проваляне на властта. Тайната задача на Царя на евреите. Мистичният престиж на властта. При първо подозрение – арест.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 19
Правота да се представят петиции и проекти. Подмолна и противодържавна дейност. Обвинения в политически престъпления. Разгласяване на политическите престъпления.
Delegates_at_First_Zionist_Congress
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 20
Финансова програма. Прогресивни данъци. Гербови марки и прогресивни такси. Хазна, лихвено съотношение и задържане на паричното обръщение. Метод на отчетност. Отменяне на церемониалните прояви. Задържане на капитала. Парично обръщение. Златно покритие. Стандарт (покритие) на човешката работна сила. Бюджет. Държавни заеми. Индустриални акции. Господарите на гоя: придворни и фаворити. Масонски агенти.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 21
Вътрешни заеми. Дълг и такси. Движение на паричната маса. Фалит-банкрут. Спестовни банки. Премахване на паричната борса. Регулиране на индустриалните стойности.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 22
Тайната на това, което идва. Злините от много столетия като основа за бъдещото благополучие. Еманация на силата и нейното мистично боготворене.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 23
Намаляване на производството на луксозни артикули. Дребнозанаятчийска продукция. Безработица, забрана на пиянството. Унищожаване на старото общество и възкресяването му в нов вид. Изпратените от Бога.
  • ПРОТОКОЛ НОМЕР 24
Утвърждаване на корена на цар Давид. Подготовка на царя. Царят и трима от неговите настойници. Царят е съдба- предопределение. Моралната безупречност на царя на евреите.
zionist-congl9
(ПРОТОКОЛ ОТ 1860 г.)
Този протокол е публикуван от „Морнинг пост“ на 6 септември 1920 г. Отнася се за манифест от 1860 г. към Световното еврейство от Адолф Кремьо – основателя на Световния израелски съюз, По това време Адолф Кремьо е бил Велик магистър на френските масонски ложи, и той е човекът, който предлага един милион франка за главата на Вилхелм I от Германия.

ТЕКСТ НА МАНИФЕСТА:
„Съюза, който желаем да направим, няма да бъде френски, английски, ирландски или германски съюз, а един Световен Еврейски Съюз.
Другите народи и раси са разделени по националности. Само ние нямаме съжителство (държавни граници – б.а.), но притежаваме изключително съдуховенство (обединяващи ги религиозни принципи – б.а.). Един евреин при никакви обстоятелства не може да стане приятел на един християнин или на един мюсюлманин, преди цял свят да е разбрал святостта на еврейската вяра, единствената религия на разума, която ще се наложи над целия свят. Пръснати между различни народа, които от незапомнени времена са били вражески настроени към нашите
права и интереси, ние желаем преди всичко да бъдем и да останем неизменно евреи. Нашата националност е религията на нашите бащи, и ние не признаваме друга националност. Ние живеем в чужди земи, където непрекъснато имаме неприятности, и нашият личен морал и материални интереси са застрашени. Израелтяни! Еврейската доктрина трябва да покрие цялата земя. Вие винаги трябва да считате себе си за членове на избрания народ. Вие трябва да разберете,че само във вярата на прадедите ни е вашият патриотизъм. Вие трябва да повярвате, че само еврейството е единствената религиозна истина.Ако сте убедени в това, вие, израелтяни от целия свят, елате… И вслушвайки се в нашия призив, ще ни подкрепите със съгласието си! Нашата кауза е велика и свещена и нейният успех е гарантиран. Католицизмът, нашият смъртен враг, лежи в пепелта, смъртно ранен в главата. Мрежата, която Израил е хвърлил около глобуса на земята, се простира и разширява ежедневно, и основните предсказания на нашите свещени книги най-после се осъ- ществяват. Наближава времето, когато Ерусалим ще стане Дом за молитва на всички нации и хора. Хоругвата на еврейския единствен Бог ще бъде разгърната и издигната и по най- далечните места на земята. Нека се възполваме от всички положения и обстоя- телства. Нашата сила е необятна. Учете се, за да усвоите тази сила за нашата кауза.
От какво има де се плашите?
Не е далеч денят, в който всички богатства и съкровища на земята ще станат собственост на Децата на Израил“.
Повече от 130 години са минали, откакто е писан този манифест, и почти всички богатства на земята са вече във владение или се управляват от децата на Израил. Еврейският поет Хайне е казал: „Тората (еврейският закон) е еврейското подвижно Отечество“. А. Кремьо казва почти същото: „Вярата на нашите бащи е единствения ваш патриотизъм“. Евреинът гледа на всеки, който не е евреин, като на чужденец, защото той самият е чужденец навсякъде.
Taratur.com_Teorii_na_zagovor05
(ПРОТОКОЛ ОТ 1919 г.)
В един руски вестник – „Призив “ от 5 февруари 1920 г., публикуван в Берлин, е отпечатан много интересен документ на староеврейскисдата декември 1919г., който е бил намерен в джоба на умрял евреин – болшевишки командир от 11-ти стрелкови батальон. Този протокол хвърля обилна светлина върху тайните организации на еврейството в Русия.
Протоколът, както и предишният, никога не са били опровергавани от еврейството. И той открива все същите планове и цели на евреите за световно господство и нарастващото желание за отмъщение, което е обхванало всички, и по-специално след еврейското завоевание и заграбване на Русия.
ЕТО ТЕКСТА:
„Секретен – До представителите на всички клонове на Израелтянската интернационална лига. Синове на Израил! Часът на нашата окончателна победа е близък! Ние стоим на прага на управлението на света. Това, което мечтаем отдавна, почти се осъществява. До много скоро немощни и безсилни, сега ние можем, благодарение на световната катастро-фа, да изправим нашите глави с гордост.
Все пак трябва да бъдем внимателни, за да се изпълни предсказанието, че след като сме марширували над развалини, разбити олтари и тронове, ние ще отидем още по-напред по означената и предначертана пътека (предначертана много отдавна от ционските мъдреци, по която се движи змията, за да достигне крайната цел – б.а.).
Нашата безмилостна пропаганда с непрекъсна-ти критики и подигравки излезе много успешна и сполучлива. Ние доведохме културата, цивилизацията, традициите и троновете на християнските държави до зашеметяване и провал. Ние направихме всичко да превием руския народ под ярема на еврейската сила, и го принудихме да коленичи пред нас.
Ние почти завършихме всичко, но независимо от това ще трябва да бъдем много предпазливи, защото притисната, Русия е наш най-голям и главен неприятел. Победата над Русия, спечелена чрез нашето интелектуално превъзходство, в бъдеще при едно ново поколение може да се обърне срещу нас. Русия е победена и притисната До земята. Русия е в смъртна агония под нашия ботуш, но не забравяйте нито за момент, че ние трябва да бъдем внимателни! Свещената грижа за нашата сигурност не ни позволява да проявим нито състрадание, нито милост. Най-сетне стана възможно да видим мъчителната нищета на руския народ – да видим сълзите му. Като взехме неговата собственост и неговото злато, ние го превърнахме в безпомощен роб.
Бъдете предпазливи и мълчаливи! Ние не трябва да имаме каквато и да е милост към нашите неприятели. Ние трябва да ликвидираме всички най-добри ръководещи личности на руския народ, така че победена, Русия да не може да намери никакъв лидер! По този начин няма да им се даде никаква възможност да се противопоставят на нашата сила. Трябва да възбудим омраза и разногласия между работниците и селяните Война и класова омраза ще разрушат всички богатства и култура, създадени от този християнски народ. Но бъдете внимателни, синове на Израил! Нашата победа е близка поради нашата политическа и икономическа мощ и влиянието ни върху другите народи. Ние купуваме държавни заеми и злато, и следователно имаме контролираща власт над световните борси. Властта е в нашите ръце, но бъдете внимателни – не вярвайте на предателски сили.
Бронщайн (Троцки), Апфелбаум (Зиновиев), Розенфелд (Каменев), Щайнберг – всички те са, както и хиляди други, истински синове на Израил. Нашата сила в Русия е неограничена. Градските комисариати, комисиите за храна и комисиите за разпределение на жилища се управляват от наши хора. Но не се опиянявайте от победата. Бъдете внимателни и предпазливи, защото не друг, а самите вие ще ни защитите!
Запомнете, ние не можем да разчитаме на Червената армия, която някой ден може да обърне оръжието си срещу нас.
Синове на Израил! Часът на нашата дългоочаквана победа над Русия е близък. Стегнете здраво редиците си! Опознайте й разпространете нашата национална политика! Борете се за нашите законни идеали! Пазете свято старите закони, които историята ни е поверила! Дано нашият инте-лект, нашият гений ни предпазват и предвождат!
Подписано: Централен комитет на Петербургската секция на Израелската интернационална лига.“
Трябва да се обърне внимание, че този документ е намерен, написан на староеврейски, също както и Прото- колите на ционските мъдреци и всички техни документи. Срещат се много манифести на руски и на други езици, предназначени за консумация от гоя. Израелската интерна- ционална лига не е нищо друго освен едно начало на организиране на Еврейски Универсален Алианс, основан от Кремьо през 1860 г. и оглавен от Ротшилд.
searchresult_watermark.php
СЪДЪРЖАНИЕТО НА НАДГРОБНОТО СЛОВО НА РАВИНА РАЙХОРН
1. На всеки сто години ние, мъдреците на Израил, обикновено се срещаме в синедриона, за да разгледаме нашия напредък по отношение на господството си над света, което Йехова ни е обещал, и нашето завоевание над неприятеля – християните, християнството.
2. Тази година, събрани около гроба на нашия преподобен Симеон-бен-Иехуда, ние можем да обявим с
3. Златото винаги е било и ще бъде непреодолима сила, и манипулирано от наши експерти, то винаги ще бъде най-полезния лист за тези, които го притежават, и обект на завист за онези, които го нямат. Със злато ние можем да купим и най-упоритото съзнание. С него можем да определим всеки стандарт, точната стойност и настоящите цени на продуктите. Със злато можем да субсидираме всички държавни заеми, т.е. да държим държавите под наша власт.
4. Вече главните банки, борсите на целия свят и кредитите на всички управления са в наши ръце.
5. Другата велика сила е пресата. Повтаряйки непрекъснато някакви идеи, пресата успява в края на краищата да ги наложи като действителни. Театърът ни служи по същия начин. Навсякъде пресата и театърът се подчиняват на нашите нареждания.
6. Чрез непрекъснато поддържане на демо-крациите ние ще разделим християните в политически партии, ще разрушим тяхното единство и навсякъде ще посеем разногласие и разединение. Така притисна-ти, те ще бъдат принудени да се подчинят на закона на нашата банка, която винаги стои обединена и предана на нашата кауза. 7.Ние ще насилим християните да влязат във войни, като изполваме тяхната гордост, високомерие и глупост. Те ще се избиват един друг и ще прочистят за нас земята, която ще принадлежи на нашия собствен народ.
7. Ние ще насилим християните да влязат във войни, като изполваме тяхната гордост, високомерие и глупост. Те ще се избиват един друг и ще прочистят за нас земята, която ще принадлежи на нашия собствен народ.
8. Притежаването на земя винаги е носело влияние и власт. С призив за социална правда и равенство ние ще раздробим големите чифлици. Ще дадем на селяните малки парчета земя, и те много скоро ще станат наши длъжници, тъй като разходите по култивирането на малкото земя ще ги принудят да вземат заеми от нас. Нашият капитал ще ни направи техни господари. По този начин ние ще станем собственици, притежатели на земята им, която ще подсигури властта ни.
9. Нека опитаме да заменим движението на златото с книжни пари. Така нашите каси ще погълнат златото, а ние ще регулираме стойността на книжните пари, което ще ни направи господари при всички положения.
10. Между нас има много оратори, способни да възбуждат ентусиазъм и да убеждават народите. Ние ще ги разпръснем между хората да проповядват промените, които ще подсигурят щастието на човечеството. Със злато и лас- кателства ние ще спечелим пролетариата, който сам ще се справи сунищожаването на капиталистите-християни. Ние ще обещаем на работниците такива заплати, каквито те никога дори не са сънували, но в същото време ще повишим цените на продуктите от първа необходимост, така че нашата печалба също да бъде голяма.
11. По този начин ние ще подготвим революции, които християните сами ще направят и от които ние ще оберем плодовете.
12. Чрез подигравки и нападки срещу тях ще направим техните свещеници за посмешище, а тяхната религия – смешна и отвратителна, както и тяхното духовенство. Тогава ние ще станем господари и на техните души. Нашата привързаност към религията ни, нашето служене на Бога ще докаже превъзходството на нашата религия, превъзходството на нашите души.
13. Ние вече сме поставили наши собствени хора на всички важни места и длъжности. Освен това правим всичко възможно да снабдим гоите с наши адвокати и лекари. В резултат получаваме: адвокатите ни са в течение на всички наши интереси, а лекарите ни, влезли веднъж в някое семейство, стават негови изповедници и регулатори на съзнанието на членовете му.
LES VIDEOS-rabbinsioniste
14. Преди всичко трябва да монополизираме възпитанието и просветата. Чрез тях ще разпространим идеи, полезни за нас, и ще обработим детските мозъци да ни слушат и да ни служат.
15. Ако някой от нашите хора случайно попадне в ръцете на правосъдието (християнското), ние трябва да се разтичаме да му помогнем. Да му намерим толкова свидетели, колкото са му необходими, за да го спасят от съдиите, докато самите ние станем съдии.
16. Монарсите на християнския свят, погълнати от амбиции и суетност, са обградени с лукс и правят излишни разходи за поддържането на многобройна армия. Ние трябва да им доставим всички необходими пари, които те така глупаво искат и харчат. По този начин ще ги държим вързани.
17. Нека не възпрепятстваме женитбата между наши мъже и християнски момичета. Това ще позволи крака ни да стъпи и в най-затворените християнски кръгове. Ако наши дъщери се омъжат за гои, те ще ни бъдат не по-малко полезни, защото децата на една майка еврейка са наши. Нека поощряваме свободната любов, чрез която християнски-те жени ще разрушат един от принципите на тяхната религия.
18. През многото изминали столетия синовете на Израил, презирани и преследвани, са работили и мислили как да намерят пътя към силата. Те извоюваха славата. Те контролират икономическия живот на омразните християни. Тяхното влияние доминира над политиката и над морала.
19. По наше желание трябва да пуснем в действие предварително замислената революция, която, разрушавайки всички класи на християнството, ще превърне християните окончателно в наши роби. Така ще се изпълни обещанието на Бога, дадено на нашия народ.
… ето какво казва Хенри Форд за Протоколите в интервю, публикувано в „Ню Йорк Херълд“ на17 февруари 1921 г.:
Единственото изявление, което мога да направя във връзка с Протоколите, е, че те напълно съответстват на това, което става и в момента. Те са писани преди 16 години и напълно съвпадат с положението в света и днес“.
401681_378347622253461_12097854_n
Картината на входа на Върховния съд на Израел – Ротшилд с Шимон Перес и Исак Рабин. Цялата сграда представлява множество масонски символи, единственото което никога не трябва да издават е било, че не могат да кажат, колко му е струвал на Ротшилд този проект.
Виенският Ротшилд бива задържан от Гecmaпо и още на следващия ден е посетен в килията си лично от Химлер – дясната ръка на Хитлер, и след като му предлага цигари, го запитва дали охраната се е държала прилично с него. И колкото и невероятно да изглежда за хората, които не са запознати с проекта и целта на Втората световна война, на другия ден Ротшилд и неговият доверен прислужник получават паспорти и с германска охрана заминават за Швейцария.
432303_378245478930342_1831004670_n
За хората, които не знаят – Ротшилд е еврейско семейство, което е поддържало от много отдавна дадени групи на палестинска земя с цел да заселят тази територия.
Какво означава това – в същия момент, в който според официалните еврейски данни милиони евреи биват най-жестоко избивани, техният Първенец и ционистки водач Ротшилд с германска охрана преминава границата на Австрия на път за Швейцария?! По подобие на Ленин, който с брониран влак през финландската граница бе прехвърлен в Русия, за да оглави болшевишката революция. Тази революция е също създадена от ционистите и както Ленин, така и Сталин са били ционисти, но това е различна посока на историята, която разказваме благодарение на множество автори и най-вече на Никола Николов, лека му пръст, човека опитваше да събуди, колкото може повече хора по света.
protocols_of_zion
nikola_nikolov
Никола Николов
български писател и общественик
Роден:5 ноември 1920
ВидинБългария
Починал:4 октомври 1997  (на 76 години)
София

One thought on “ПРОТОКОЛИ ОТ СЪБРАНИЯТА НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ

  1.  
    7
     
    1
     
    Оцени коментара
    Ционизма в действие….. Как всичко приляга и на новата ни история на „демокрация“……. Ционизмът най старата форма на фашизъм е сатанинска организация на престъпници, които се опитват да разрушат постигнатото от Христос и последователите му…… Само че Великите духовни сили няма да допуснат сатанистите да превземат света. Сблъсквайки Хитлер със Сталин доказаха това. Така всеки един от тях, който можеше сам да повали света се обезсилиха един друг и света бе спасен. Нещата впоследствие се обърнаха. Сега сатанинската власт на ционизма е обладала САЩ и се опитва да покори цял свят чрез нея, но ще си счупят главата малко преди да успеят.

Няма коментари: